Το σακάκι του Αντετοκούμπο με την Ακρόπολη στην απονομή του NBA (φωτογραφία)

Το σακάκι του Αντετοκούμπο με την Ακρόπολη στην απονομή του NBA (φωτογραφία)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Τα social media τόσο των Μπακς (Milwaukee Bucks) όσο και του NBA έχουν κατακλυστεί από στιγμιότυπα και βίντεο από την βράβευση και συγκινητικά αφιερώματα «στο αγόρι από τα Σεπόλια που έφτασε στην κορυφή».

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, ο Greek Freak ποζάρει με το βραβείο του και ανοιχτό το σκακάκι του, όπου φαίνεται από μέσα φοδραρισμένο με τον Παρθενώνα, εκφράζοντας έτσι την υπερηφάνεια του και την αγάπη του για την Ελλάδα. Ο σχεδιαστής του κοστουμιού είναι ο γνωστός μόδιστρος Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος εκτός από τον Γιάννη ντύνει και τον αδελφό του Θανάση.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ο Giannis γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους και συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του – όπου ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τους γονείς του και την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή