Ξεκίνησε με… μηνύματα η προετοιμασία της ΑΕΚ

Ξεκίνησε με… μηνύματα η προετοιμασία της ΑΕΚ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να κλείσει την κακή περυσινή παρένθεση και να επιστρέψει στους τίτλους, η ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, παρουσία μάλιστα και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου μίλησε στους παίκτες, θέτοντας τους στόχους σε αυτό το νέο ξεκίνημα. 

«Θέλω να καλωσορίσω τον νέο προπονητή σας, το νέο τιμ, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές και να σας ευχηθώ καλή χρόνια. Προερχόμαστε από μια κακή σεζόν, την οποία πρέπει να ξεχάσουμε», είπε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ο μόνος της στόχος είναι η κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψετε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα. Και μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα μπούμε στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι».

Ο κ. Μελισσανίδης μίλησε για τους στόχους, ο Μιγκέλ Καρντόσο από την πλευρά του έκανε λόγο για μεταγραφές. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ενωσης προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμη τρεις κινήσεις και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Οταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Από χθες και επίσημα παρελθόν για την ομάδα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Κύπρου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή