Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ με τον Αμπελ Φερέιρα

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ με τον Αμπελ Φερέιρα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια χιονοστιβάδα εξελίξεων έφερε ριζικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποτελεί αιφνιδιαστικά παρελθόν μαζί με όλους τους συνεργάτες του και να αντικαθίσταται από τον 40χρονο Πορτογάλο Αμπελ Φερέιρα, που αποκτήθηκε με… μεταγραφή από την Μπράγκα! Η αποχώρηση του Λουτσέσκου έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Παρασκευής, όταν η Αλ Χιλάλ πλήρωσε στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των δύο εκατ. ευρώ και πρόσφερε στον ίδιο τριετές συμβόλαιο, τεσσάρων εκατ. ευρώ ετησίως! Πέρα από το οικονομικό, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ρουμάνου τεχνικού, αποκάλυψε ότι ο βασικός λόγος της αποχώρησης του γιου του ήταν η διαφωνία του με τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας, θεωρώντας ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν αρκούν για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η άποψη του Αμπελ Φερέιρα ήταν διαφορετική, γι’ αυτό και δέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ αφήνοντας την Μπράγκα, η οποία αποζημιώθηκε με δύο εκατ. ευρώ. Περίπου τα μισά θα εισπράττει ετησίως ο Πορτογάλος τεχνικός, που αργά χθες το βράδυ αναμενόταν στην Ολλανδία για να πιάσει δουλειά. Η πρώτη προπόνηση εκεί έγινε υπό την επίβλεψη του Γιάννη Θωμαΐδη, με νέα πρόσωπα τους Αουγκούστο και Στοχ που υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν. Παρών στην προετοιμασία είναι και οι Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο, οι οποίοι ξεκίνησαν με ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή