Καθοριστικό 24ωρο για την ΑΕΚ και τον Βέρντε

Καθοριστικό 24ωρο για την ΑΕΚ και τον Βέρντε

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα όσον αφορά  τη μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ. Πλέον η Ενωση έχει σύμμαχο και τη Ρόμα, η οποία ειδοποίησε την πλευρά του παίκτη ότι τα έχει ήδη βρει με την ελληνική ομάδα. «Αγκάθι» στη θετική εξέλιξη της υπόθεσης παραμένει ο μάνατζερ του Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο, ο οποίος απαιτεί 650.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το ποσό αυτό προκύπτει από την αρχική συμφωνία του συγκεκριμένου μάνατζερ με την ΑΕΚ, αλλά ίσχυε μόνο στην περίπτωση που ο Βέρντε θα έμενε ελεύθερος, όπως είχε υποσχεθεί ο Λάουρο στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά αντίθετα για να ντυθεί ο Ιταλός εξτρέμ στα κιτρινόμαυρα, η Ενωση θα δώσει 1 εκατ. ευρώ στους Ρωμαίους, οι οποίοι κρατούν 30% ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που ακυρώνει ταυτόχρονα και την αρχική συμφωνία με τον ατζέντη.

Χθες το βράδυ αναμενόταν να πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού μεταξύ της Ρόμα και των εκπροσώπων του παίκτη, με την ΑΕΚ να αναμένει τις εξελίξεις. Παράλληλα, παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Καρτάμπια σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή του Βέρντε.

Τέλος, στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Σλοβάκος στόπερ Νόρμπερτ Γκιομπέρ και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή