Σοκ στον Ολυμπιακό, ρήξη χιαστού ο Φορτούνης

Σοκ στον Ολυμπιακό, ρήξη χιαστού ο Φορτούνης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στο τελευταίο φιλικό με το Αμβούργο.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση και αποχώρησε περπατώντας από το γήπεδο. Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι το σοβαρό. Ομως, με την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, ο Φορτούνης πήγε αμέσως να υποβληθεί σε εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα σόκαραν τους πάντες στο λιμάνι, καθώς ο αρχηγός θα απουσιάσει τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον σε περιπέτειες, καθώς χάνει, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, τον παίκτη πάνω στον οποίο είχε χτιστεί όλη η ομάδα. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει άμεσα να πάρει την απόφαση για το αν το κενό του Φορτούνη θα καλυφθεί με μεταγραφή ή αν η λύση θα έρθει εκ των έσω, πιθανότατα με τη χρησιμοποίηση του Βαλμπουενά στη συγκεκριμένη θέση. Χθες το απόγευμα επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, έχοντας πλέον ολοκληρώσει το μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ελλάδα, καθώς θα μεταβεί στο Πλζεν για το πρώτο επίσημο ματς της Βικτόρια με αντίπαλο τη Σίγκμα Ολομουτς, αύριο Σάββατο, για το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός με την επιστροφή του στην Ελλάδα έχει το δύσκολο, για κάθε προπονητή, έργο να κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή