Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το happy end σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, υπογράφτηκε χθες στα γραφεία της ΑΕΚ. Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Ενωσης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ έφτασε χθες το πρωί στην Ελλάδα και αφού ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε προτείνει η ΑΕΚ. Η συμφωνία με τη Ρόμα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, με τους Ρωμαίους να κρατούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης του 30%.

Ο Βέρντε πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7 και στόχος του όπως είπε είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Εχω λάβει πολλή αγάπη. Ελπίζω να την ανταποδώσω», συμπλήρωσε στις πρώτες του δηλώσεις. Στην καριέρα του έχει μέχρι στιγμής 163 αγώνες με 38 γκολ και 13 ασίστ. Eχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της «Σκουάντρα ατζούρα» στις μικρές εθνικές ομάδες.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην επόμενη μεταγραφική κίνηση, καθώς θέμα χρόνου είναι και η απόκτηση του Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή