Θετικό δείγμα της ΑΕΚ στη Λαμία

Θετικό δείγμα της ΑΕΚ στη Λαμία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μικρά και σταθερά βήματα οι παίκτες της ΑΕΚ δείχνουν πως αφομοιώνουν σιγά σιγά τις οδηγίες του νέου τους προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο. Αυτό φάνηκε χθες, στο φιλικό με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, όπου η Ενωση επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Αλμπάνη στο 33΄. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης προήλθε από το… μπλοκάκι του Πορτογάλου τεχνικού, αφού η μπάλα έφθασε στην αντίπαλη περιοχή ύστερα από συνεχόμενες πάσες που ξεκίνησαν οι αμυντικοί της ΑΕΚ. Στη συνέχεια της φάσης, Ζεράλδες, Χουλτ και στο τέλος Αλμπάνης συνδυάστηκαν άψογα για το 1-0.

Θετικό ήταν και το ντεμπούτο του Ντανιέλε Βέρντε ο οποίος, στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του με τη συνεχόμενη κίνησή του στη δεξιά πλευρά. Αντίθετα, δεν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το έτερο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Ενωση αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, και στο δεύτερο ημίχρονο δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν οι Σταμούλης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Τσέλιος, Χριστόπουλος, Μπότος και Σαρδέλης. 

Από την πλευρά της, η Λαμία έδειξε πως θέλει ακόμη χρόνο για να εμφανιστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

ΛΑΜΙΑ: Κάτσικας (46΄ Βελίδης), Σάλιακας, Βάντερσον, Βύντρα (74΄ Ασίγκμπα), Πλιάτσικας (62΄ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (74΄ Ράμος), Δημούτσος (62΄ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (67΄ Τσούκαλος), Τόμας Καμπασόλ, Ρόμανιτς (80΄ Ανάκογλου).

ΑΕΚ: Τσιντώτας (46΄ Αθανασιάδης), Παουλίνιο (74΄ Σταμούλης), Σβάρνας (92΄ Αρβανίτης), Λόπες, Χουλτ (81΄ Καραβίδας), Σιμόες (88΄ Τσέλιος), Σιμάο (74΄ Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (46΄ Ντέλετιτς), Ζεράλντες (89΄ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (46΄ Μπότος), Κλωναρίδης (59΄ Σαρδέλης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή