Ολυμπιακός: «Οδηγός» για την πρόκριση

Ολυμπιακός: «Οδηγός» για την πρόκριση

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας ως παρακαταθήκη το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν στο «Καραϊσκάκη».

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν μία εβδομάδα καιρό προκειμένου να διορθώσουν ό,τι δεν πήγε καλά προχθές το βράδυ στην Τσεχία. Το πρόβλημα των «ερυθρολεύκων» στο να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν φάσεις ήταν ξεκάθαρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με την κατάσταση να βελτιώνεται όταν ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε τη διάταξη από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εκτός από τις λίγες αλλαγές σε πρόσωπα που ενδεχομένως θα γίνουν, η διαμόρφωση της διάταξης να αποτελεί το μεγαλύτερο δίλημμα του Μαρτίνς για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στο Φάληρο.

Στο λιμάνι γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, όμως, όλοι παραδέχονται ότι το αποτέλεσμα είναι «πονηρό», καθώς ο αντίπαλός τους με ένα τέρμα μπορεί να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να επιστρέψει στη βάση της. Συγκεκριμένα, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Ολυμπιακός να αναχωρήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αναγκάστηκε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος του αεροπλάνου να διανυκτερεύσει στην Τσεχία και να ταξιδέψει για την Αθήνα χθες το μεσημέρι, φτάνοντας τελικά στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τις πέντε το απόγευμα.

Οι παίκτες πήγαν αμέσως στου Ρέντη για προπόνηση αποκατάστασης, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετέβη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, έπειτα από την αναγκαστική αλλαγή του στον αγώνα της Τρίτης. Ο «ερυθρόλευκος» κεντρικός αμυντικός έχει μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού και από τα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει για τη ρεβάνς.

Τέλος, ο Ολυμπιακός έκλεισε χθες την τριάδα των γκολκίπερ του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόμπι Αλέν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν, με την οποία είχε πέρυσι 15 συμμετοχές. Ο Αλέν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν. Ωστόσο, μπορεί να δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες της επόμενης φάσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή