Βατή κλήρωση για ΑΕΚ, Αρη, δύσκολη αποστολή ο Ατρόμητος

Βατή κλήρωση για ΑΕΚ, Αρη, δύσκολη αποστολή ο Ατρόμητος

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… ύψος της ΑΕΚ και του Αρη είναι οι αντίπαλοι που θα κληθούν να αντιμετωπίζουν εφόσον προκριθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Ατρόμητος.

Συγκριμένα, όπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση, η ΑΕΚ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, θα χρειαστεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ.

Σίγουρα, η τουρκική ομάδα είναι σαφώς πιο υπολογίσιμη από ό,τι οι Τσέχοι, καθώς ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική σεζόν, όταν και τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, αποκτώντας μεταξύ άλλων και τον Νιγηριανό μέσο Τζον Ομπι Μίκελ. Η Σπάρτα ήταν 3η την περασμένη σεζόν στην Τσεχία, όπου έχει κατακτήσει 33 φορές το πρωτάθλημα και 14 το Κύπελλο.

Αν όλα πάνε καλά, η Ενωση θα δώσει το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου και τη ρεβάνς εκτός έδρας μία εβδομάδα αργότερα.

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση και για τον Αρη, που αν περάσει τη Μόλντε, στα πλέι οφ θα βρει μία εκ των Παρτιζάν ή Μαλάτιασπορ. Οι Σέρβοι τερμάτισαν 3οι στο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησαν το Κύπελλο. Η Μαλάτιασπορ, από την άλλη, τερμάτισε 5η  στην Τουρκία, που αποτελεί και την καλύτερη θέση στην ιστορία της.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος θα χρειαστεί να βάλει αρκετά ψηλά τον πήχυ, καθώς αν αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς. Οι Δανοί τερμάτισαν στη 2η θέση, αλλά κατέκτησαν το Κύπελλο. Από την άλλη, η Ρέιντζερς δεν χρειάζεται να συστηθεί ιδιαίτερα. Φέτος, τερμάτισε 2η και προσπαθεί να κερδίσει τη χαμένη της αίγλη, έπειτα από την κατρακύλα στις μικρές κατηγορίες εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Προπονητής της είναι ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο Περιστέρι.

Τέλος, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου μπακ, Ζοάο Ταλόχα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή