«Στροφή» στον «τελικό» με τη Σλόβαν για ΠΑΟΚ

«Στροφή» στον «τελικό» με τη Σλόβαν για ΠΑΟΚ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δουλειά έγινε, τώρα όμως μπροστά του έχει επικίνδυνη αποστολή. Ο ΠΑΟΚ νίκησε χωρίς να κοπιάσει με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον… τελικό της Πέμπτης, με τη Σλόβαν. Η ήττα με 1-0 στις καθυστερήσεις στο πρώτο παιχνίδι στην Μπρατισλάβα έκανε πιο δύσκολη από ό,τι θα έπρεπε να είναι τη ρεβάνς, αφού ο «Δικέφαλος» κυνηγά διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τουλάχιστον η νίκη της Κυριακής, η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ φέτος, έδωσε στον Φερέιρα και στους παίκτες του, εκτός από τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, την ηρεμία που χρειάζονται για να δουλέψουν χωρίς μουρμούρες και προβλήματα. Η πρόκριση, άλλωστε, είναι μονόδρομος για τον νταμπλούχο, που δεν νοείται να μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ευκαιρίες στους Λημνιό, Σφιντέρσκι και Αουγκούστο, οι οποίοι με την παρουσία τους έθεσαν υποψηφιότητα για το παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, και η αναμέτρηση με τη Σλόβαν θα μεταδοθεί από το PAOK TV, καθώς στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό περισσότεροι από 45.000 αγόρασαν τα δικαιώματα, αριθμός που κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή