Αρνητικός ο Ουζουνίδης για διαδοχή Παντελίδη

Αρνητικός ο Ουζουνίδης για διαδοχή Παντελίδη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ, που άφησε πολλά απόνερα, αποδείχθηκε η ήττα του Αρη από τον νεοφώτιστο Βόλο, με τον Σάββα Παντελίδη να παρασύρεται πρώτος και να αποτελεί παρελθόν.

Αν και ήταν ο άνθρωπος που αναμόρφωσε πέρυσι την ομάδα και την οδήγησε από τη Φούτμπολ Λιγκ κατευθείαν στην Ευρώπη, η παραίτησή του έγινε δεκτή με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο 55χρονος τεχνικός αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης μετά τον αποκλεισμό από τη Μόλντε και τον μόλις έναν κερδισμένο βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θέλησε να διευκολύνει τις καταστάσεις με την παραίτησή του. Δέκα ημέρες νωρίτερα, είχε παραιτηθεί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Μετά την αποχώρηση του Παντελίδη, έγινε μια πρώτη επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά υπήρξε αρνητική στάση από την πλευρά του και το θέμα δεν προχώρησε. Με εισήγηση του Αγγελου Χαριστέα, η αναζήτηση στρέφεται πλέον κυρίως στην ξένη αγορά, με στόχο να βρεθεί άμεσα ο νέος προπονητής για να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος.  Μέχρι τότε, την ευθύνη της ομάδας θα την έχει ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος είδε στη χθεσινή προπόνηση να επιστρέφουν οι Βέλεθ και Μπάσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή