Ολυμπιακός: Εκτός Ευρώπης Κούτρης, Σουντανί και Μπρούνο

Ολυμπιακός: Εκτός Ευρώπης Κούτρης, Σουντανί και Μπρούνο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει σιγά σιγά στην «ερυθρόλευκη» καθημερινότητα. Χθες έγινε γνωστή η λίστα με τους παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλάσσει ορισμένες εκπλήξεις. Μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του Κούτρη, ο οποίος αν και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των παικτών που ήταν προς πώληση, με την πρώτη τιμή να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση.

Επίσης, εκτός έμειναν ο Σουντανί και ο Μπρούνο, που πλήρωσαν τις πολλές λύσεις στο ρόστερ, καθώς και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης. Οι παίκτες που δηλώθηκαν: Αλέν, Μπενζιά, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή