Euro2020: Δυνατές μάχες για προβάδισμα πρόκρισης

Euro2020: Δυνατές μάχες για προβάδισμα πρόκρισης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αναμετρήσεις της Ρουμανίας με την Ισπανία και της Ιρλανδίας με την Ελβετία ξεχωρίζουν από την αποψινή επανέναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Στον «καυτό» ΣΤ΄ όμιλο, η Ισπανία έχει το απόλυτο των νικών ύστερα από τέσσερις αγώνες, αλλά παίζει στην έδρα της Ρουμανίας, που έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη, καθώς έχει εμπλακεί σε τριπλή μάχη με τη Σουηδία και τη Νορβηγία για την έτερη προνομιούχο θέση του ομίλου.

Στο «Αρένα Νατσιονάλα» του Βουκουρεστίου η Ισπανία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με τον Ρόμπερτ Μορένο ως μόνιμο τεχνικό της, μετά τις τρεις νίκες που σημείωσε νωρίτερα φέτος με τον Καταλανό ως υπηρεσιακό αντί του αποχωρήσαντος Λουίς Ενρίκε.

Απέναντι στη νεανική ομάδα της Ρουμανίας με προπονητή τον καλό γνώστη του ισπανικού ποδοσφαίρου Κόσμιν Κόντρα, οι «Φούριας Ρόχας» θα παρατάξουν ένα μείγμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, με τον Μορένο να έχει σκοπό να κρατήσει στο κέντρο της άμυνας τον Σέρχιο Ράμος, εφόσον ο ίδιος νιώθει καλά απόψε.

Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς, η Ιρλανδία θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί από την Ελβετία, που ανησυχεί μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τους Δανούς. Με σχεδόν δεδομένη τη νίκη της Δανίας απόψε στην έδρα του Γιβραλτάρ, το ματς στο Δουβλίνο έχει τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες.

Τα βλέμματα τραβά επίσης η μάχη του Ισραήλ με τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς Αυστρία και Σλοβενία καιροφυλακτούν, ώστε μία από αυτές να αρπάξει τη δεύτερη θέση του Ζ΄ ομίλου από το Ισραήλ, πίσω από το αδιαφιλονίκητο φαβορί, την Πολωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή