Λύσεις τα προβλήματα…

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κατώφλι του υπουργείου Πολιτισμού πέρασε χθες το προεδρείο της ΕΠΑΕ -οι κ. Κανελλόπουλος, Κόκκαλης και Μυτιληναίος- και εξέτασαν με τον κ. Βενιζέλο τα σημαντικότερα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στην κορυφή της ατζέντας ήταν φυσικά το οικονομικό. «Το υπουργείο Πολιτισμού και πιο συγκεκριμένα η ΓΓΑ θέλει να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να βοηθήσει την ΕΠΑΕ σε μια ορθολογική διαχείριση των θεμάτων, χρηστή, διαφανή και το δικό μας μέσο στον σκοπό αυτόν είναι τα έσοδα που έχουμε από τον ΟΠΑΠ, τα έσοδα από τη γενική γραμματεία, αλλά το ζήτημα αυτό συνδέεται και με το επιχειρηματικό σχέδιο του ΟΠΑΠ», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού.

Την ίδια, ώρα, ωστόσο, ένα έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών δημιουργεί νέα οικονομικά προβλήματα στην ΕΠΑΕ, καθώς η 1η ΦΑΒΕ Αθηνών φέρεται διατεθειμένη να τής επιβάλει βαρύ πρόστιμο για ατασθαλίες της προηγούμενης διοίκησης, που υπερβαίνουν το 1 δισ. δρχ.! Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν και άλλα θέματα, όπως η βία και το φαινόμενο της φαρμακοδιέγερσης, η διαφάνεια της διαιτησίας και της αθλητικής δικαιοσύνης.

Ελκυστικότερα είναι αναμφίβολα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, γιατί εκ των πραγμάτων θα κληρωθεί με ομάδες πολύ γνωστές και με σταδιοδρομία επιτυχή στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ενας ακόμη όμιλος τον περιμένει, μαζί με πολλά λεφτά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή