Κρούση του Αρη στον Ερνάν Κρέσπο

Κρούση του Αρη στον Ερνάν Κρέσπο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στροφή στην αγαπημένη του «λάτιν» αγορά κάνει ο Aρης, με τον Ερνάν Κρέσπο να εμφανίζεται πλέον πρώτος στη λίστα του Αγγελου Χαριστέα. Το ιστορικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού δεν θα αποδειχθεί… χρυσόσκονη και δεν πρόκειται να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό, που προβλέπει την εξεύρεση ενός νέου και φιλόδοξου ξένου προπονητή. Η διοίκηση δεν προτίθεται να ακολουθήσει τα χνάρια της ΑΕΚ και να διατηρήσει τον Τόλη Τερζή όπως συνέβη με τον Νίκο Κωστένογλου. Και ο ίδιος, άλλωστε, ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο ότι σενάριο παραμονής του ως πρώτος προπονητής δεν υφίσταται.

Η περίπτωση του Κρέσπο είναι πολυσύνθετη και δύσκολα θα κλείσει άμεσα. Το κασέ του είναι υψηλό, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Ο 44χρονος Αργεντινός έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής (Πάρμα, Λάτσιο, Ιντερ, Τσέλσι, Μίλαν) και αυτήν εξαργυρώνει τώρα, μια και ως προπονητής δεν έχει προλάβει ακόμα να αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες στον πάγκο της Μόντενα και της Μπάνφιλντ. Αν δεν προκύψει συμφωνία, επόμενος στη λίστα είναι ο Γερμανός Μίκαελ Ενινγκ. Οποιος και αν προσληφθεί, το πιθανότερο είναι να πάει ο Αρης στο ντέρμπι της Τούμπας ξανά με τον Τερζή, όπως είχε συμβεί πέρυσι δύο φορές, στο ισόπαλο 1-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

• Ο Μπάσα δεν υπολογίζεται και περιμένει πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή