Επανέρχονται Τσιαμήτα και Βασδέκη

Επανέρχονται Τσιαμήτα και Βασδέκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη Βιέννη, αναμένεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους οι αθλήτριες του τριπλούν Βούλα Τσιαμήτα και Ολγα Βασδέκη. Οι πρωταθλήτριες έχουν σχεδόν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που τις ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια και θα επανέλθουν με στόχο τις διακρίσεις. Στον δρόμο της αποθεραπείας βαδίζει και ο Κώστας Γκατσιούδης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και αναμένεται να μπει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο. «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά. Εχουμε μπροστά μας τα δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πιστεύω ότι αρκετά από τα παιδιά θα βρεθούν στο βάθρο», δήλωσε ο εθνικός προπονητής, Οδυσσέας Παπατώλης.

Με 50 προπονητές θα συνεργαστεί ο ΣΕΓΑΣ την περίοδο 2001-2002. Εκτός από τα ονόματα ανακοινώθηκαν και οι αυξήσεις των μισθών. Ο Οδυσσέας Παπατώλης θα παίρνει 650.000 δραχμές, ενώ ο διευθυντής του κέντρου υψηλού αθλητισμού Θεσσαλονίκης, Αστέριος Τσιφτσόγλου, θα έχει μισθό 550.000. Οι ομοσπονδιακοί Α’ βαθμίδας θα αμείβονται με 550.000 δραχμές, της Β’ βαθμίδας με 350.000 δρχ., ενώ οι συνεργάτες υψηλού αθλητισμού θα εισπράττουν 150.000 δραχμές τον μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή