Μετάλλιο με το… καλημέρα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δρόμο των επιτυχιών συνεχίζει να βαδίζει το ταεκβοντό. Ο Θανάσης Μπαλίλης (72κ.) κατέκτησε χθες χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Κορέα. Τη «σκυτάλη» παίρνει σήμερα ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος (62κ.), ο οποίος παρά την πρόσφατη επέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού του θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο και η Ζωή Κακαρέλη (55κ.).

Με το… δεξί ξεκίνησε η διοργάνωση για την ελληνική αποστολή. Ο Θανάσης Μπαλίλης στον πρώτο αγώνα αντιμέτωπισε τον Αχμέντογ από το Αζερμπαϊτζάν, έφερε ισοπαλία 1-1, αλλά πήρε την υπεροχή και στη συνέχεια έπαιξε με τον Καναδό Κουκ, νικώντας τον με 2-1. Ο επόμενος αντίπαλός του ήταν ο Μπασντούκ από την Τουρκία, τον οποίο κέρδισε με υπεροχή στο σκορ 2-2. Στον δρόμο του βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Τένερ από την Αίγυπτο, τον οποίο νίκησε με 3-2. Στους ημιτελικούς αγωνίστηκε με τον επίσης παγκόσμιο πρωταθλητή Ρόουζεν από τη Δανία και έχασε με 1-3 στα σημεία. Η Ευαγγελία Τζιδημοπούλου ηττήθηκε από τη Σουηδέζα πρωταθλήτρια Γιάρις με 3-1.

– Το Περιστέρι δεν απέφυγε την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα του από την Κίντερ με 87 – 59 και προσγειώθηκε ανώμαλα στην έδρα του, μία εβδομάδα μετά το θρίαμβό του στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άντεξε μόνο στο α’ δεκάλεπτο και κατέρρευσε από την αμυντική πίεση των Ιταλών και τους 19 αιφνιδιασμούς που δέχτηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή