Πήρε βαθμό 2-2 ο ΠΑΟΚ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη ήταν για τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία (2-2) στην, τυπικής διαδικασίας, ρεβάνς με την Πρίμπραμ, στην Τσεχία. Το 6-1 του πρώτου αγώνα, το μόνο ενδιαφέρον που άφηνε ήταν η συγκομιδή βαθμών στη βαθμολογία της UEFA. Ετσι, οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιξαν ανοικτά, με αποτέλεσμα να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές.

Ο «δικέφαλος», που συνεχίζει αήττητος στο κύπελλο UEFA, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με δυνατό σουτ του Λουτσιάνο (14′). Οι Τσέχοι στη συνέχεια αναθάρρησαν, άρχισαν την πίεση στην εστία του Τοχούρογλου και ισοφάρισαν με τον Ρίσλικ (35′). Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και πάλι στο σκορ (1-2) με τον Γιασεμή (61′), αλλά με τη σέντρα η Πρίμπραμ έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Κούτσερα έξω από την περιοχή.

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA αλλά όχι και από την εμφάνιση της ομάδας του. Από την πλευρά του ο προπονητής της Πρίμπραμ, Γίρι Κότρμπα, αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

ΜΑΡΙΛΑ ΠΡΙΜΠΡΑΜ: Κάλουν, Ζιγκλ (72′ Ριγκλ), Κούλιτς, Κούτσερα, Οτέπκα (72′ Σλέπιτσκα), Σμέικαλ, Σίζεκ, Μάχα, Ζαποτούλσκι, Ρίσλικ, Γιάρολιμ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης (67′ Κουλακιώτης), Κατσιαμπής, Ουντέζε, Αμπονσά, Καφές, Γεωργιάδης (80′ Ζαβαντίας), Κωνσταντινίδης, Οκκάς (76′ Φουτσίνι), Γιασεμή, Λουτσιάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή