Σάντος: Αλλάξτε τώρα νοοτροπία

Σάντος: Αλλάξτε τώρα νοοτροπία

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τριγμοί που προκάλεσαν στο οικοδόμημα της ΑΕΚ οι σπασμωδικές αντιδράσεις του κ. Ψωμιάδη με την ευθεία επίθεση που έκανε στον Σάντος, τη διακοπή συμβολαίου στους Ραμπεσαντρατανά, Μιελκάρσκι και τις ανάλογες «προειδοποιήσεις» στους παίκτες αν δεν νικήσουν τον Παναθηναϊκό, έφεραν αναστάτωση και ο Πορτογάλος τεχνικός έτρεχε να μαζέψει τα ασυμάζευτα. Οταν οι παίκτες μαζεύτηκαν για προπόνηση, τους κράτησε στα αποδυτήρια για μιάμιση ώρα, τους έβγαλε «πύρινο» λόγο και μετά άφησε να γυμναστούν. «Ξέρω την πίεση που φέρνουν τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Σας έχουμε εμπιστοσύνη και εγώ και η διοίκηση. Δεν είμαστε οι καλύτεροι όταν κερδίζουμε, ούτε οι χειρότεροι όταν χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το βλέπετε. Μην ακούτε τι λέει η εξέδρα αν κάτι δεν πάει καλά. Αφήστε στην άκρη το εγώ και κοιτάξτε μόνο το εμείς. Αποκτήστε τη νοοτροπία νικητή και όλα θα πάνε καλά. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που φέρνει τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο», ήταν μερικά απ’ αυτά που τους είπε, στην προσπάθεια να αναστρέψει το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Αργότερα, ο Σάντος μίλησε στον SUPERSPORT FM και τόνισε ότι η ρίζα του κακού είναι η νοοτροπία των παικτών. «Κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά πάντα υπάρχει το πρόβλημα της κουλτούρας, γιατί έχουν μάθει να λειτουργούν με το εγώ και όχι με το εμείς. Θέλω να κάνουν ό,τι εγώ, δηλαδή να σκέφτονται την ομάδα και όχι τι θα μας πουν. Χρειαζόμαστε ισορροπία και ηρεμία», είπε και διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

– Προτάσεις από τις Τρουά, Λανς και Ρέιντζερς λέει ότι έχει ο Ραμπεσαντρατανά, ο οποίος δεν δέχεται την εξάμηνη διακοπή συμβολαίου που θέλει να του επιβάλλει η διοίκηση για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Η τρίμηνη διακοπή για τον Μιελκάρσκι έγινε με την κατηγορία ότι απέκρυψε τον τραυματισμό του και λειτούργησε εν αγνοία της ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης (67′ Κουλακιώτης), Κατσιαμπής, Ουντέζε, Αμπονσά, Καφές, Γεωργιάδης (80′ Ζαβαντίας), Κωνσταντινίδης, Οκκάς (76′ Φουτσίνι), Γιασεμή, Λουτσιάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή