Ποδόσφαιρο: Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2

Ποδόσφαιρο: Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτό παραμένει το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος της νεοσύστατης Σούπερ Λιγκ 2, που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το πρωτάθλημα, η έναρξη του οποίου έχει ήδη αναβληθεί μία φορά, είναι αυτήν τη στιγμή στον «αέρα», επειδή με προχθεσινή της επιστολή η ΕΡΤ εμμένει στη μείωση 60% επί του ποσού που είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση να δοθεί στις ΠΑΕ της κατηγορίας για τη μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος και ζητεί να λάβει απάντηση έως αύριο για το αν αποδέχονται την πρόταση.

Η ΕΡΤ αναφέρει και τα ποσά που προτίθεται να δώσει, πλέον ΦΠΑ, σε κάθε ομάδα και είναι από 600.000 ευρώ στις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι από τη  Σούπερ Λιγκ (Aπόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός), αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που είχαν συμφωνήσει με την προηγούμενη κυβέρνηση, και από 340.000 ευρώ στις υπόλοιπες εννέα ομάδες αντί περίπου 800.000 ευρώ.

Η πλευρά των ομάδων έχει απορρίψει αυτήν την πρόταση και δείχνει διατεθειμένη να δεχθεί μείωση έως 15%. «Δεν θα συζητήσουμε καθόλου μια παράλογη μείωση», δήλωσε την περασμένη Παρασκευή, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ, ο πρόεδρος της ένωσης Λ. Λεουτσάκος. Σήμερα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ για να αποφασίσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή