Προς τη Ριζούπολη οδεύει ο Παναθηναϊκός με Ξάνθη

Προς τη Ριζούπολη οδεύει ο Παναθηναϊκός με Ξάνθη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την καλή διάθεση και των δύο πλευρών να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο «σπίτι του» για το παιχνίδι με την Ξάνθη λόγω έργων στο ΟΑΚΑ, η Λεωφόρος αποκλείστηκε και αναζητείται πλέον άλλο γήπεδο, με επικρατέστερη λύση τη Ριζούπολη.

Η εταιρεία που ανέλαβε τα βελτιωτικά έργα στο ΟΑΚΑ (επισπορά, λίπανση και αερισμό του χορταριού) θα τα ξεκινήσει άμεσα και η πρώτη κίνηση για τον αγώνα με την Ξάνθη στις 5 Οκτωβρίου, ήταν να εξεταστεί η Λεωφόρος.

Κλιμάκιο ΠΑΕ και Ερασιτέχνη την επιθεώρησε και διαπιστώθηκε ότι παρά τα έργα βελτίωσης που έχουν γίνει για να προπονείται εκεί κατόπιν σύμβασης ο Πανιώνιος, δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει παιχνίδι προδιαγραφών Σούπερ Λίγκα 1.

Ο Ερασιτέχνης, μάλιστα, δεν ζήτησε αντίτιμο για τη χρήση του γηπέδου, αλλά παρά την καλή θέληση των δύο πλευρών, οι δυσκολίες ήταν απαγορευτικές. Αν και οι «πράσινοι» έχουν δηλώσει δεύτερη έδρα εφέτος τη Λεωφόρο, θα μετακομίσουν πλέον αναγκαστικά σε άλλο γήπεδο, πιθανώς τη Ριζούπολη.

Στο διάστημα των εργασιών, «έξωση» από το ΟΑΚΑ θα πάρουν μόνο ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ. Η Εθνική μας θα παίξει εκεί με τη Βοσνία στις 15 Οκτωβρίου.

• Η θεαματική βελτίωση της υγείας του Κίκο Μακέντα και η υποχώρηση του αιματώματος, δίνουν ελπίδες ότι μπορεί να προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Ιταλός έκανε θεραπεία με τους Φάουστο και Σέχου, ενώ απουσίασε ο Μαυρομάτης λόγω ιγμορίτιδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή