Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Η χορηγία περιλαμβάνει την μετονομασία του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου σε “Χ.Α.Ν.Θ. – ΗΡΩΝ – Μίμης Τσικίνας” καθώς και την χορηγία των ομάδων μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπολ, αλλά και των ακαδημιών μπάσκετ.

Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.-1

Ο ΗΡΩΝ στηρίζει τα παιδιά και τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης, τη Χ.Α.Ν.Θ., ανταποδίδοντας μέσω της χορηγίας του, την εμπιστοσύνη που πρώτη η Χ.Α.Ν.Θ. επέδειξε προς τον ΗΡΩΝΑ, επιλέγοντάς τον ως προμηθευτή ενέργειας, για όλες τις εγκαταστάσεις της. Ο ΗΡΩΝ στηρίζει την οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. και τη Θεσσαλονίκη τόσο μέσα από τη χορηγία των αθλητικών ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και με τα 20 ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ΗΡΩΝ e-bikes, που βρίσκονται στην Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., για χρήση από οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει σε έναν φιλικότερο τρόπο μετακίνησης για την πόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή