Μεγάλα και συνεχόμενα ματς έρχονται για ΑΕΚ

Μεγάλα και συνεχόμενα ματς έρχονται για ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο χαμένοι βαθμοί στη Λάρισα άφησαν την ΑΕΚ πέντε πόντους πίσω από την κορυφή και στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου, όπου σύντομα θα φανεί εάν θα έχει τη δύναμη να κοιτάξει ψηλότερα και να παραμείνει ανταγωνιστική στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακολουθεί το (θεωρητικά βατό) εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (άγνωστο αν θα γίνει στο ΟΑΚΑ λόγω των εργασιών βελτίωσης του χλοοτάπητα) και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, το ντέρμπι με τον (γηπεδούχο) Παναθηναϊκό, ο Αρης στην Αθήνα και ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ολα παιχνίδια με υψηλό συντελεστή δυσκολίας, χωρίς το -5 από την κορυφή να αφήνει περιθώρια απωλειών. Και αν η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λάρισα είναι ένα άλλοθι για το αναιμικό πρόσωπο της ΑΕΚ, τέτοιου είδους δικαιολογίες δεν θα προσφέρουν μαξιλαράκι ασφαλείας για κανέναν εάν χαθεί εντελώς η επαφή με την κορυφή στα επόμενα παιχνίδια.

• Στον αγώνα με τον Βόλο αποφασίστηκε να εκτίσει ο Βράνιες την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

• Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να γίνει σήμερα (15.00) η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή της «Αγ. Σοφιάς». Παρών αναμένεται να είναι και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή