Ποδόσφαιρο: Euro 2021, αντί για Euro 2020

Ποδόσφαιρο: Euro 2021, αντί για Euro 2020

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η «μεγάλη» Εθνική μας ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή με τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία, χωρίς να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020, η ομάδα μας των Ελπίδων (κάτω των 21 ετών) έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2021, με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Τσεχία.

Αν και τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 24΄ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Δημητρίου, προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπουζούκη στο 45΄+2 (το κέρδισε ο Νταβιώτης) και άντεξαν μέχρι το 76΄, όταν δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Χλόζεκ. Η ομάδα μας έχει πλέον 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες και ελπίζει στην κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου, που δίνει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση.

Σε αντίθεση με την Ελπίδων που έχει βαθμολογικό κίνητρο, η Εθνική μας αναχωρεί σήμερα για τη Ρώμη για να αντιμετωπίσει αύριο (21.45) την Ιταλία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 10ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2020, με μόνο στόχο να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, ικανής να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Κουρμπέλης στο κέντρο

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σιπ να δοκιμάζει στη χθεσινή προπόνηση σχήμα με τρεις χαφ και τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, αντί για στόπερ που τον είχε χρησιμοποιήσει την Τετάρτη.

• Ισοπαλία 0-0 πήρε στην Ουκρανία η Εθνική μας ομάδα των νέων, σε φιλικό αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή