Στάζουν… μέλι για τον Σάντος

Στάζουν… μέλι για τον Σάντος

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά Σάντος… ευαγγέλιον! Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε πρώτος το σύνθημα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Το πολυτιμότερο πράγμα στην ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή είναι ο προπονητής της. Επειδή πολλά λέγονται και πολλά διαβάζονται, τους καλώ να αφήσουν τις σπόντες και να επιτρέψουν στον προπονητή να κάνει τη δουλειά του». Ετσι δικαιολόγησε ο Ντέμης Νικολαΐδης την ενέργειά του ν’ αφιερώσει το γκολ που σημείωσε και σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0).

Χθες, ήταν η σειρά του Σωτήρη Κωνσταντινίδη να αποδώσει τα εύσημα στον Πορτογάλο τεχνικό. «Εάν δεν πιάσει στην Ελλάδα, πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει καριέρα προπονητής στη χώρα μας. Μόνο κατά τύχη. Η παρουσία του προσδίδει ηρεμία, μας κάνει να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εχει πολλά θετικά στοιχεία και γνώσεις που δεν συγκρίνονται, τουλάχιστον, με τους προπονητές που έχω δουλέψει».

Ο Φερνάντο Σάντος έχει γίνει αντικείμενο λατρείας στην ΑΕΚ. Ολοι πίνουν νερό στ’ όνομά του.

Αυτός, πάντως, προτιμά να μένει σοβαρός και να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, αφού κρίνει πως πρέπει να ακολουθήσει τακτική χαμηλών τόνων. Πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τρία πράγματα είχε επισημάνει στους παίκτες του: «Δεν θέλω να πανηγυρίσουμε, να μην είμαστε υπερόπτες μετά τη νίκη και να μην πέφτουμε ψυχολογικά όταν χάνουμε».

Το βράδυ της Κυριακής, ο Σάντος πήγε στο ξενοδοχείο με παράγοντες της Πόρτο και συμπατριώτες του δημοσιογράφους, Χθες, μάλιστα, η εφημερίδα «Α BOLA» έγραψε: «Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η Πόρτο θα φτάσει στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επίσης φιλοξενεί και δηλώσεις του Σάντος για τους αγώνες αυτούς: «Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως νομίζω ότι το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Αθήνα θα είναι αποφασιστικό. Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση ήταν φανταστική.

Είναι ομάδα με ωριμότητα και μεγάλη εμπειρία», ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Στο θέμα της ενίσχυσης αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς και ο Στέλιος Μανωλάς, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ. «Η ΑΕΚ μπορεί φέτος να παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από τις άλλες χρονιές, αλλά δεν διαθέτει βάθος, όπως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός».

Ο Μανωλάς χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οριακό, αφού σε περίπτωση που χανόταν θα ήταν η χρονιά χαμένη, ενώ επισήμανε πως είναι πολύ νωρίς να εικάζεται πως η ΑΕΚ είναι φαβορί για τον τίτλο.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μάκης Ψωμιάδης από τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ανακοίνωσε πριμ τριών εκατομμυρίων στον κάθε βασικό παίκτη και ενάμισι σε όσους ήταν στη 16άδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή