Κερδίζει… βαθμούς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αφαίρεση δύο βαθμών σε κάθε παχνίδι του Αρη, αρχής γενομένης από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτελεί τον νέο «βραχνά» της πολυπαθούς ομάδας, αν ο πρώην παίκτης Ζάρκο Πάσπαλι ενεργοποιήσει τη σχετική διάταξη του νόμου 27-25/99, για τις τελεσίδικες αποφάσεις που δικαιώνουν τους παίκτες σε περιπτώσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων προς αυτούς. Ο Αρης χρωστά 60 εκατομμύρια δραχμές στον Μαυροβούνιο άσο, ο οποίος δικαιώθηκε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια από την ΕΕΟΔΑΚ, με αποτέλεσμα να απαιτεί την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού, τρία χρόνια μετά τη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Πάσπαλι μπορεί να κινηθεί βάσει νόμου και να ζητεί την αφαίρεση δύο βαθμών σε κάθε παιχνίδι του Αρη, αλλά ο ίδιος διέψευσε, χθες το βράδυ, ότι έχει τέτοια πρόθεση και έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του μόνο την τακτοποίηση της οφειλής.

– Από την απάντηση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Κουράκη στα αιτήματα της ΕΣΑΚΕ, θα εξαρτηθεί η μορφή και το μέγεθος της αντίδρασης που θα έχει η ΕΟΚ στη νέα διαμάχη που προκάλεσαν οι 14 ΚΑΕ στις σχέσεις τους με την Ομοσπονδία.

«Δεν έχουμε πρόβλημα με την έκδοση δελτίων που ζητεί η ΕΣΑΚΕ και από ποιες χώρες θα προέρχονται οι ξένοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά ας μας πουν πόσους ξένους και πόσους Ελληνες παίκτες θέλουν να έχουν στις ομάδες τους. Για τη διαιτησία, τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΟΚ έχουν αποτρέψει την δημιουργία… παράγκας που είδαμε στο ποδόσφαιρο. Πάντως, προκαλεί εντύπωση η χρονική στιγμή που διάλεξε η ΕΣΑΚΕ να πάρει αυτές τις αποφάσεις, ύστερα από την πρόσφατη αλλαγή του υφυπουργού Αθλητισμού…», υποστήριξε ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και διοικητικός υπεύθυνος της εθνικής ομάδας Γ. Κολοκυθάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή