Απάντησε με τρία μετάλλια ο Τζελίλης

Απάντησε με τρία μετάλλια ο Τζελίλης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αττάλεια. Ο Γιώργος Τζελίλης είναι εδώ. Ο αθλητής που πολλοί, μετά την αποτυχία του στους Μεσογειακούς Αγώνες τον θεώρησαν «ξεγραμμένο» απέδειξε ότι όταν υπάρχει θέληση ξεπερνούνται όλα τα προβλήματα. Και σίγουρα από το μυαλό του, όταν ο Γιάννης Σγουρός του περνούσε στο στήθος του τα τρία μετάλλια, δύο αργυρά (ζετέ και σύνολο και ένα χάλκινο) θα περνούσε η διαδρομή… Τύνιδα-Αττάλεια. «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα, εκτός από τον εαυτό μου. Ξεκίνησα την προετοιμασία πριν από δύο μήνες. Δοξάζω τον θεό που μπόρεσα να φτάσω εδώ. Εχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω. Οπως επίσης και να αγαπάω τους φίλους μου, αλλά και τους… εχθρούς μου.

Η προσπάθεια του Γιώργου ήταν πράγματι εκπληκτική. Ομως άλλο τόσο εκπληκτικός ήταν και η τακτική που ακολούθησε ο Χρήστος Ιακώβου. Από την αρχή άφηνε τους αντιπάλους να… κουράζονται και κτύπαγε στο τέλος. Φυσικά στο ζετέ ο Βούλγαρος Μποέφσκι ήταν ασυναγώνιστος. Ομως στο αρασέ ο Τζελίλης θα μπορούσε να πάρει το αργυρό μετάλλιο αν πρόσεχε περισσότερο στην προσπάθειά του στα 155 κιλά τότε θα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 58κ: Αρασέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 95κ., Λίου Πιγκ (Κίνα) 95κ., Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 92.5κ. Ζετέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 122.5κ. Λίου Πιγκ (Κίνα) 117.5κ.

Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 107.5κ. Σύνολο: Γκόντφριντ (Πολ.) 215κ., Λίου Πιγκ (Κίνα).

212.5κ. Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 202.5κ.

ΑΝΔΡΕΣ 69κ.: Αρασέ: Αραμπατζίογλου (Τουρ.) 155κ., Αρσλάν (Τουρ.) 150κ., Τζελίλης 150κ. Ζετέ: Μποέφσκι (Βουλ.) 190κ., Τζελίλης 185κ., Ματβέεφ (Ρωσ.).

182,5κ. Σύνολο: Μποέφσκι (Βουλ.) 340κ., Τζελίλης 335κ., Αραμπατζίογλου (Τουρ.) 335κ.

– Αυλαία σήμερα για τις γυναίκες, με τη Νατάσσα Τσακίρη στα 63 κιλά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί αν πιάσει τις επιδόσεις της να βρεθεί σε μία θέση του βάθρου. Βασικές της αντίπαλοι, σύμφωνα με τα κιλά που έχουν δηλώσει, η Πολωνέζα Μιστέρσκα, η Κούο Πινγκ Τσου από την Τάι Πε και η Τουρκάλα Αϊ Ντοντού. Ο αγώνας αρχίζει στις πέντε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή