Για το αήττητο ο ΠΑΟ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σερί των επιτυχιών θα προσπαθήσει να διαφυλάξει η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σήμερα στη Χαλκίδα τον Αρη (19.00) στον τελευταίο αγώνα της 5ης αγωνιστικής. Και οι δυο ομάδες θα παραταχτούν πλήρεις, αφού δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Αρης έχει ανεβασμένο το ηθικό λόγω της νίκης του επί της δανέζικης Μίντελφαρτ στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Εμείς επιθυμούμε να μείνουμε αήττητοι και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε», δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Στην πολύ καλή κατάσταση των «πρασίνων» προτίμησε να σταθεί ο προπονητής του Αρη, Γιώργος Λυκούδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατή ομάδα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον βοηθούν ψυχολογικά. Ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά θα αγωνιστούμε για τη νίκη».

– Η προολυμπιακή ομάδα δίνει σήμερα τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο τον Φάρο στο Κερατσίνι (17.30). «Αυτή η ομάδα είναι πολυεπίπεδη αφού από αυτήν θα βγουν παίκτες για τη 18άδα του Παγκοσμίου Λιγκ, για την Εθνική εφήβων και την Εθνική παίδων», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

– «Καμπάνα» έριξε στην ΑΕΚ ο αθλητικός δικαστής, ο οποίος διέταξε την αφαίρεση των βαθμών μιας νίκης για κάθε αγώνα του πρωταθλήματος μέχρι να εξοφληθεί ο προπονητής Χρήστος Παπαδόπουλος.

– Ο προπονητής Ανδρέας Παππάς θα παραμείνει στο πόστο του προκειμένου να οδηγήσει τον Αίαντα Ευόσμου στους στόχους του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου.

– Παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Πάτρας για την τεχνική ηγεσία της ΑΟ Καβάλας. Το σωματείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει πρόταση στον Χρήστο Κυριαζίδη.

Αυτά τα «θαύματα» γίνονται στην Αγγλία και αλλού, όπου υπάρχει σεβασμός στην αλήθεια και στην ισοτιμία και γι’ αυτό έχουν προχωρήσει ποδοσφαιρικά. Εμείς εδώ στην Ελλάδα αρεσκόμεθα περισσότερο στα λόγια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή