«Φλερτάρει» Βρύζα η «Μεγάλη Κυρία»

«Φλερτάρει» Βρύζα η «Μεγάλη Κυρία»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα σοκάκια της Περούτζια στις λεωφόρους του Τορίνο είναι πιθανόν να βρεθεί ο Ζήσης Βρύζας, αν πραγματοποιηθούν τα σενάρια του ιταλικού Τύπου που τον θέλουν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους! Με 9 γκολ σε 18 εμφανίσεις του στο Καμπιονάτο, ο Ελληνας διεθνής προβάλλει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του τραυματία Μαρτσέλο Σάλας και η Περούτζια δέχεται πιέσεις από τη «Μεγάλη Κυρία». «Είναι τιμή για έναν παίκτη να ακούει ότι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Ιντερ. Αν μέσα από τις εμφανίσεις μου έλθει και η μεταγραφή μου σε μια μεγαλύτερη ομάδα, αυτό θα είναι το καλύτερο. Εγώ δεν πρόκειται να πιέσω την Περούτζια να με παραχωρήσει». Ανάλογη καριέρα με αυτήν του Βρύζα, ονειρεύεται και ο Γιώργος Νασιόπουλος, ο οποίος συμφώνησε να δοκιμαστεί για μία εβδομάδα στην Μπράντφορντ, ομάδα της Α’ κατηγορίας Αγγλίας.

– Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ερικ Γκέρετς και είναι πολύ πιθανό η τύχη του να κριθεί στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Αϊντχόβεν δέχεται δριμύτατη κριτική και ο βοηθός του, Ερβιν Κούμαν, θεωρείται ο επικρατέστερος διάδοχός του.

– Τον Ντανιέλ Πασαρέλα έκλεισε με αιφνιδιαστικές κινήσεις η Πάρμα, μετά την απόφαση του Κάρλο Αντσελότι να απορρίψει την πρότασή της για να υπογράψει με τη Μίλαν, στη θέση του Φατίχ Τερίμ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 58κ: Αρασέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 95κ., Λίου Πιγκ (Κίνα) 95κ., Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 92.5κ. Ζετέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 122.5κ. Λίου Πιγκ (Κίνα) 117.5κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή