Αήττητο «τριφύλλι»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αήττητο διατήρησε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία νίκησε τον Αρη με 3-1 στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Τα σετ: 25-20, 30-28, 20-25, 25-23. Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι «πράσινοι» αντέδρασαν ψύχραιμα και εξασφάλισαν την επιτυχία χωρίς απώλεια βαθμών. «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα. Στα βασικά σημεία, όμως, του αγώνα, ήμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο παίκτης του «τριφυλλιού» Παναγιώτης Μαυράκης.

Βαθμ.: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός 15, ΠΑΟΚ, Ηρακλής 12, Αρης, Ορεστιάδα 9, Πανελλήνιος 8, Νίκαια 6, Ολυμπιάδα 3, ΑΕΚ 1, Ρέθυμνο, Ιωνικός 0.

– Υποσχέσεις για το μέλλον έδωσε η προολυμπιακή ομάδα, η οποία ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών. Επικράτησε του Φάρου στο Κερατσίνι με 3-1. Τα σετ: 25-21, 28-30, 27-25, 25-23. «Είμαι ικανοποιημένος από το ανταγωνιστικό προφίλ που έδειξε η ομάδα στο πρώτο της ματς. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι και τα παιδιά έπαιξαν καλά», δήλωσε ο προπονητής της προολυμπιακής Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

ΠΑΟ: Μποντίρογκα 23 (1), Μουλαομέροβιτς 8, Κουτλουάι 6, Μίντλεντον 12, Γιαννούλης 1, Αλβέρτης 10, Παπαδόπουλος 12,

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή