Αρρωστος… με τη Λίβερπουλ ο Ουγιέ

Αρρωστος… με τη Λίβερπουλ ο Ουγιέ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικώς ο Ουγιέ είναι αδιόρθωτος. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τού έχουν συστήσει ξεκούραση και ηρεμία, αυτός το… βιολί του. Ο Γάλλος τεχνικός αγνόησε το απαγορευτικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται και έχοντας κρυμμένο ένα ραδιοφωνάκι μέσα στα κλινοσκεπάσματά του παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του.

Το περιστατικό, που έκανε γνωστό ο Πολωνός τερματοφύλακας των «κόκκινων», Γιέρζι Ντούντεκ, εκνεύρισε τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι ανησυχούν μήπως οι συγκινήσεις ενός αγώνα προκαλέσουν ένα νέο επεισόδιο, το οποίο μπορεί και να επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Ντούντεκ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που είχαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της Λίβερπουλ λέγοντας: «Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο ώστε πολύ σύντομα ο κόουτς να είναι και πάλι μαζί μας. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Απλά πιστεύουμε ότι οι νίκες παίζουν τον ρόλο τους».

– Στην αποβολή των… ηθοποιών των γηπέδων θα προχωρήσει η FIFA. Οι ποδοσφαιριστές που «εκβιάζουν» τα πέναλτι, καθώς και εκείνοι που προσποιούνται τους τραυματίες για να κερδίσουν κάποια λεπτά καθυστέρησης θα τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Γιόζεπ Μπλάτερ. Το μέτρο θ’ αρχίσει να εφαρμόζεται από το παγκόσμιο κύπελλο του 2002 και έχει. στόχο να πάψουν οι διαιτητές να πέφτουν θύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή