Λαχτάρησε η Ενωση με Οστάνδη

Λαχτάρησε η Ενωση με Οστάνδη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί άτρωτη τον «λαβωμένο» Παναθηναϊκό, στο κυριακάτικο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, αφού στις χθεσινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των δυο ελληνικών ομάδων, η μεν ΑΕΚ «λαχτάρισε» αλλά νίκησε την Οστάνδη (86-79), ο δε Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» στη Σλοβενία και γνώρισε την πρώτη ήττα του (82-81) στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» στον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τους δεν έπαιξαν με τη δεδομένη σοβαρότητα και «λύγισαν» από τη μαχητικότητα της Κρκα που δικαίωσε τις προβλέψεις του Ομπράντοβιτς για τη μαχητικότητα των αντιπάλων του. Ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και ιδιαίτερα στον Κουτλουάι για την αγωνιστική κάμψη που διανύει ο Τούρκος φόργουοντ…

Στα 31” πριν από τη λήξη, ο Μίντλεντον πέτυχε το 81-79, στα 16”, ο Σάμανιτς κέρδισε το επιθετικό ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 81-81, ενώ στην επόμενη φάση, ο Μουλαομέροβιτς που κέρδισε φάουλ, αστόχησε και στις 2 βολές. Αντίθετα, στα 13”, ο Σάμανιτς ευστόχησε στην μία εκ των 2 βολών (82-81), ενώ ο Μποντίρογκα αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα.

ΚΡΚΑ: Ντόμπρινιακ 6, Γκνίντις 14 (1), Σκέλιν 15, Λάκοβιτς 18 (1), Ντέιβισον 10, Σάμανιτς 12, Μίρκοβιτς, Κρουμ 7.

ΠΑΟ: Μποντίρογκα 23 (1), Μουλαομέροβιτς 8, Κουτλουάι 6, Μίντλεντον 12, Γιαννούλης 1, Αλβέρτης 10, Παπαδόπουλος 12,

Σάντσες 4, Ρότζερς 5 (1).

Στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες της ΑΕΚ αντιμετώπισαν υπεροπτικά τη βελγική αντίπαλό τους και η Οστάνδη δεν επέτρεψε ποτέ στους γηπεδούχους να νιώσουν άνεση στο σκορ και να σκεφτούν τον Παναθηναϊκό, νωρίτερα από τη λήξη του χθεσινού αγώνα.

Ο Χόλντεν φαινόταν επηρεασμένος από το γεγονός ότι έπαιζε κόντρα στην παλιά του ομάδα, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κακιούζης, με προσωπικές του ενέργειες έδωσε στην ομάδα το προβάδισμα για πρώτη φορά με 29-28 στο 14′.

ΑΕΚ: Χόλντεν 18 (4), Κόμαζετς 2, Κακιούζης 23, Ντικούδης 17, Μπετς 16, Ζήσης 5 (1), Μπιλμπά 5 (1), Κικίλιας, Παντελιάδης,

Αντιτς

ΟΣΤΑΝΔΗ: Μπικς 12, Γκεντράιτις 21 (3), Πρασκεβίτσιους 20 (2), Μάγιορ 3, Τσίζμιτς 15 (3), Βαν Πάασεν 3, Ελιοτ 5 (1).

– Ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα θα έχει σήμερα (20.00) το Περιστέρι που υποδέχεται τους Λόντον Τάουερς. Ο Πεδουλάκης τόνισε ότι το πάθημα του αγώνα με τη Φράνκφουρτ Σκαιλάινερς έχει γίνει μάθημα στους παίκτες του.

Ενημέρωση

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή