Τάε κβον ντο: τρίτο χάλκινο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμα χάλκινο μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή της η εθνική ομάδα τάε κβον ντο, που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας. Χθες, ήταν η σειρά της Ελλης Μυστακίδου. Η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2000 ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στην κατηγορία των 72 κιλών. «Είχα σκοπό να πάω πιο ψηλά. Τώρα ο επόμενος στόχος μου είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2002, αλλά ο μεγάλος στόχος για όλους μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004. Θα προσπαθήσω και θα αγωνίζομαι κάθε φορά για να έχουμε μετάλλια στη χώρα μας», δήλωσε η 24χρονη.

Η Μυστακίδου, που έχει στο παλμαρέ της ένα ακόμα χάλκινο από παγκόσμιο πρωτάθλημα, απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη Γαλλίδα Λαστέρν με 8-7, στο δεύτερο τη Γιουγκοσλάβα Γιοβάκοβιτς με 15-2 ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση και στον τρίτο τη Ρωσίδα Ναταλίν με 3-2 στα σημεία.

Στη συνέχεια ηττήθηκε από την Κινέζα Τζεν με 10-7 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ο Ανδρέας Χρηστίδης (84κ.) έχασε από τον Ουκρανό Λαράτοφ με 7-5 και αποκλείστηκε.

Ζετέ: Τσακίρη 125 κ., Κούο Πινγκ Τσουν (Τάι Πε) 125 κ., Σιάο Γινγκ (Κίνα) 125 κ. Σύνολο:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή