Ερωτήματα για ΑΕΚ πριν και μετά το ντέρμπι

Ερωτήματα για ΑΕΚ πριν και μετά το ντέρμπι

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κομβικό μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Οχι μόνο από βαθμολογικής πλευράς, αλλά και από ψυχολογικής, καθώς στην περίπτωση νίκης τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα θα αποτελέσουν μια δυσάρεστη, αλλά πλέον μακρινή ανάμνηση και η αύρα της επιτυχίας θα διώξει τη σκόνη που σήκωσε το πάρτι του Βράνιες.

Στην αντίθετη περίπτωση, όμως, και κυρίως αν η εμφάνιση δεν είναι καλή, τότε κανείς δεν θα μπορέσει να προβλέψει τις συνέπειες που θα υπάρξουν για τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της περασμένης Δευτέρας.

Παράλληλα, βέβαια, συνεχίζεται για τον Νίκο Κωστένογλου ο «πονοκέφαλος» που ακούει στο όνομα Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ενωσης δεν προπονήθηκε ούτε χθες και πλέον μένουν δύο ακόμη ημέρες για να ξεκαθαρίσει αν θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Πάντως, με δεδομένο ότι δεν έχει μπει καθόλου όλη την εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα, καθιστά τη συμμετοχή του την Κυριακή εξαιρετικά αμφίβολη. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Χουλτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ολα αυτά έχουν αναγκάσει τον Ελληνα τεχνικό να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά και το αρχικό σχήμα αλλά και τα πρόσωπα, καθώς στόχος του ήταν να περιμένει πρώτα τον Μάνταλο. Εκτός του αρχηγού, ανοιχτή είναι και η θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο Γαλανόπουλος είναι φαβορί να ξεκινήσει δίπλα στον Σιμόες στη μεσαία γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή