Ολυμπιακός: Προβάδισμα Παπαδόπουλου αντί Σεμέδο στο ντέρμπι

Ολυμπιακός: Προβάδισμα Παπαδόπουλου αντί Σεμέδο στο ντέρμπι

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμέτρηση με την Μπάγερν ανήκει πλέον στην ιστορία και στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Εδώ η καλή εμφάνιση και οι εντυπώσεις δεν αρκούν, καθώς αυτοσκοπός είναι η νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει κερδίσει τα εύσημα για την παρουσία του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με Τότεναμ και Μπάγερν, όμως το νόμισμα έχει και άλλη όψη. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και η ισοπαλία με τους «πράσινους», ήρθαν και από τους δικούς του λάθος χειρισμούς. Με τα ντέρμπι μάλιστα να «πληγώνουν» τον Πορτογάλο (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες), το «τρίποντο» την Κυριακή είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά λογικά η ενδεκάδα του δεν θα έχει εκπλήξεις. Το μεγαλύτερο ερώτημα αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Παπαδόπουλος έχει «κερδίσει» τον προπονητή του και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει σε αντίθεση με τον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος που ξεκίνησε εντυπωσιακά, έπειτα από τον τραυματισμό του δεν έχει βρει τα πατήματά του και δεν αποκλείεται να δούμε δίδυμο Αβραάμ – Μεριά. Το δεύτερο ερώτημα είναι στα χαφ, αν και όπως φαίνεται ο Μαρτίνς θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 με τον Σουντανί αντί του Καμαρά. Τέλος «θολό» είναι το τοπίο και για την επίθεση με τους Γκερέρο – Ελ Αραμπί να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, αν και ο τελευταίος βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Μπάγερν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή