Κύμα διωγμών στον Ηρακλή από τον Αναστασιάδη

Κύμα διωγμών στον Ηρακλή από τον Αναστασιάδη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φύγε, γυμνάζεσαι μόνος σου…», είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης στον Γιώργο Αλεξόπουλο, λίγο πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου. Αμέσως μετά ο τεχνικός του «γηραιού» γύρισε προς τους παίκτες του και είπε: «Αύριο το πρωί θα πάω στην εκκλησία και στη συνέχεια θα σας πω ποιοι άλλοι θα φύγουν…», φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους Αντώνη Σαπουντζή και Γιοβάν Γκοΐκοβιτς, οι οποίοι έχουν μέχρι τώρα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανουδάκης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες: «Εχετε στενοχωρήσει πολύ τον πρόεδρο. Πικράνατε έναν άνθρωπο που θα τον ήθελε κάθε ελληνική ομάδα να τον έχει. Μέχρι τον Ιανουάριο είστε όλοι υπό δοκιμή», τους είπε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκαθάρισε και στον Αναστασιάδη ότι «αφού η διοίκηση σε στηρίζει πρέπει και εσύ να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλουμε».

– Ως ένα ευχάριστο διάλειμμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα (17.30) στο γήπεδο της Νεάπολης. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει μαζί του μόλις 14 ποδοσφαιριστές. Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Χαλκηδόνας θα τιμήσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Β Τα μεταγραφικά σενάρια που κάνουν λόγο για τη μετακίνηση του Αγγελου Χαριστέα σε Ολυμπιακό ή Ιπσουιτς ανάγκασαν τη διοίκηση του Αρη να εκδώσει ανακοίνωση για να τα διαψεύσει. Εν τω μεταξύ, έφθασαν ήδη από τράπεζα των ΗΠΑ 200.000.000 δραχμές, με τα οποία αναμένεται να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν απέναντι στους παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή