«Μίστερ Χάιντ» και στην Πάτρα ο ΠΑΟ

«Μίστερ Χάιντ» και στην Πάτρα ο ΠΑΟ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε στο Κύπελλο και με αντίπαλο ομάδα Β’ Εθνικής κατάφερε ο Παναθηναϊκός να ξορκίσει το… κακό μακριά από τη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Πατραϊκό στην Πάτρα και έτσι ύστερα από έξι εκτός έδρας παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις (τρία στο πρωτάθλημα, τρία στο Κύπελλο) έχουν μόνο μία νίκη, αυτήν επί της Μαρκό στο ξεκίνημα της περιόδου! Παρά την εντυπωσιακή παρουσία 2.000 οπαδών τους, που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και τους επευφημούσαν συνεχώς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτικοί και έδειξαν πως αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα.

Ο μόνος που πάλεψε και ξεκόλλησε από τη λάσπη ήταν ο «γερόλυκος» Κριστόφ Βαζέχα, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος ακόμα και όταν ο Κυράστας έριξε στο παιχνίδι για μισή ώρα τον Κωνσταντίνου και για λίγα λεπτά τον Ολιζαντέμπε, γιατί ήταν φανερό πως ήθελε τη νίκη. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Πατραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες από το 38′, λόγω αποβολής του Σπυρόπουλου.

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Σχοινάς, Κατερίνης, Γεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Παππάς, Γκίμπρο, Στράντζαλης, Στοΐνοβιτς (81′ Μωυσιάδης), Σπυρόπουλος, Λαγανάς (64′ Καλύκας).

ΠΑΟ: Μπαρτζώκας, Δάρλας (64′ Κωνσταντίνου), Φύσσας, Γκούμας, Βόκολος, Γαλέτο, Κόλκα, Σαπάνης (84′ Ολιζαντέμπε), Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης.

Β Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Αγ. Νικόλαο 1-0 (25′ Αντζας). Αδιάφοροι βαθμολογικά ήταν οι αγώνες Λάρισας-Καλαμάτας 2-3 (21′, 54′ Ευθυμιάδης – 25′ Μπακογιάννης, 74′ Καζάντζης, 89′ Αργάνης) και Πανελευσινιακού-Ολυμπιακού Β. 1-0 (30′ Τσιάκας). Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και οι τέσσερις ομάδες είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Β Τρίτη και… 13 θα γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου. Στην κληρωτίδα θα μπουν ως πρώτοι των ομίλων οι ΑΕΚ, Εθνικός Αστ., ΟΦΗ, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ολυμπιακός, Αρης, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Σκόντα Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ, αν δεν χάσει σήμερα εκτός έδρας με 3-4 γκολ διαφορά από τη Χαλκηδόνα (7 μ.μ.). Απ’ αυτές τις 11 ομάδες, οι 10 θα περάσουν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Η… άτυχη πρώτη μαζί με Αιγάλεω, Κέρκυρα, Ιωνικό, Παναιγιάλειο, Πανιώνιο, Αγ. Νικόλαο, Προοδευτική, Φωστήρα, Καλαμαριά, Κιλκισιακό και, εκτός απροόπτου, Χαλκηδόνα, θα χωριστούν σε έξι ζευγάρια, ώστε οι νικήτριες των νοκ άουτ αγώνων μαζί με τις 10 ομάδες που περνούν «μπάι», να βρεθούν στη φάση των «16».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή