«Οχι» Κουράκη στην ΕΣΑΚΕ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «επανάσταση» της ΕΣΑΚΕ για την πλήρη ανεξαρτητοποίησή της από την ΕΟΚ, στα κυριότερα θέματα της διαιτησίας, της έκδοσης δελτίων στους αθλητές και της χρησιμοποίησης απεριόριστου αριθμού κοινοτικών παικτών κι από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, φαίνεται ότι δεν θα τύχει απλώς της υπουργικής στήριξης, αλλά ούτε και της… συμπάθειας του κ. Γ. Κουράκη.

Μπορεί, η διοίκηση της ΕΣΑΚΕ να διατράνωνε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση των νέων θέσεών της και χωρίς την εξασφάλιση της απαραίτητης νομοθετικής ρύθμισης, αλλά ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, ύστερα από τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, έδειξε ότι δεν θα άρει τις κυριαρχικές αρμοδιότητες της ομοσπονδίας για τα συγκεκριμένα θέματα του ελληνικού μπάσκετ.

«Με τον υπουργό δεν έχουμε απλές, τυπικές ή υπηρεσιακές σχέσεις, αλλά μας συνδέουν ανθρώπινες, φιλικές και… συντροφικές σχέσεις. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να απασχολούν τον υπουργό, τα εσωτερικά προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος, ενώ παράλληλα, η διοίκηση της ΕΣΑΚΕ έλαβε χθες από την ΓΓΑ, τη μετάθεση του ραντεβού με τον κ. Κουράκη για την επόμενη εβδομάδα. Γ. Βαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή