Προπόνηση… έκανε το Περιστέρι

Προπόνηση… έκανε το Περιστέρι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «δις εξαμαρτείν» απέφυγε στην έδρα του, το Περιστέρι, με αντίπαλο την αδύναμη ομάδα των Λόντον Τάουερς και η δεύτερη νίκη του (99-75) στην Ευρωλίγκα κατοχυρώθηκε εύκολα για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι Αγγλοι πλησίασαν για πρώτη και τελευταία φορά στο σκορ με 55-50 στο 23′, αλλά οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι» και δημιούργησαν εκ νέου διαφορά ασφαλείας, χωρίς να απειληθούν στη συνέχεια.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ντίνκινς 23 (2), Πανταζόπουλος 17 (3), Τσαρτσαρής 11 (1), Βόιτσικ 16, Αντερσεν 9, Παπαδάτος 6, Ευθυμίου 10 (1), Κουλ 4, Πελεκάνος, Μητρόπουλος 3 (1).

ΛΟΝΤΟΝ ΤΑΟΥΕΡΣ: Χέκεϊ 15, Μάγερς 27 (3), Κεντ 3, Ουάιτ 6 (2), Απεχάινερ 11 (3), Ρόμπινς 3, Χένρι 4, Τσέουγκ 5 (1), Τόμιτς 1, Μπαρνς.

– Από τη Γλυφάδα στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» μεταφέρεται αναγκαστικά ο Ολυμπιακός για το προσεχές παιχνίδι του με τον Πανιώνιο και στους «ερυθρόλευκους» επιστρέφουν οι τραυματίες Φέρμελιγκ και Παπαλουκάς. Για τον δεύτερο, ο αυριανός αγώνας θα είναι η πρώτη αναμέτρησή του με την προηγούμενη ομάδα του, ενώ δύο συμπατριώτες που συνδέονται με μακροχρόνια φιλία θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Ο 18χρονος Κώστας Παπαδόπουλος σήκωσε τα ίδια με τον συναθλητή του στο αρασέ, 190 στο ζετέ (σύνολο 345 κιλά και κατετάγη 12ος στο σύνολο και στο ζετέ και 15ος στο αρασέ). Ο τελευταίος, μετά τον αγώνα ήταν εμφανώς στεναχωρημένος, ίσως και από την… κατσάδα του Χρήστου Ιακώβου, που γνωρίζει ότι ο αθλητής του έχει περισσότερες δυνατότητες. Ο Γεωργιανός Γκεόργκι Ασανίτζε αναδείχθηκε για πρώτη φορά Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σύνολο με 390κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή