Σάντος: Επικίνδυνη η Λίτεξ Λόβετς

Σάντος: Επικίνδυνη η Λίτεξ Λόβετς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα περίπου ισάξια με τη Χιμπέρνιαν και ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις χαρακτήρισε τη Λίτεξ Λόβετς ο Φερνάντο Σάντος, αφού πρώτα την είδε να νικά 2-0 τη Λέφσκι στο ντέρμπι του βουλγαρικού πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε με πολλές σημειώσεις και την κασέτα του αγώνα της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά για να έχει καλύτερη άποψη και να μην προκύψουν… αιφνιδιασμοί, θα πάει στη Βουλγαρία και ο συνεργάτης του, Ροζάριο, για να δει τη Λίτεξ Λόβετς κόντρα στην Τσερνομόρετς Μπούργκος.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε μετ’ εμποδίων, μια και απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι οκτώ διεθνείς της ΑΕΚ (Νικολαΐδης, Ζαγοράκης, Τσάρτας, Ζήκος, Λάκης, Κασάπης, Κάππος και Γκαμάρα). Το παρήγορο είναι ότι οι Πέτκοφ, Ατματσίδης, Χιώτης, Φερούζεμ και Κωνσταντινίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Γκαμάρα βρίσκεται στη Ν. Αμερική, όπου μέσα σε πέντε μέρες θα δώσει 3 παιχνίδια, τα δύο για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (το ένα έγινε τα ξημερώματα) και το άλλο για το «αντίο» του Ντιέγκο Μαραντόνα. «Ηταν έκπληξη για μένα η κλήση μου σ’ αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων. Ελπίζω να εκπροσωπήσω επάξια την Παραγουάη σ’ έναν αγώνα όπου θα παίξουν μερικοί από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου», δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή