«Καμπάνες» στην ΑΕΚ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εστω  και αργά, ο «πέλεκυς» έπεσε στην ΑΕΚ για τους παίκτες που συμμετείχαν στο περιβόητο πλέον πάρτι. Στην Ενωση περίμεναν την εξέλιξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους και κυρίως να βρεθεί ο Μελισσανίδης στα Σπάτα και να μιλήσει σε έντονο ύφος στους κιτρινόμαυρους, όχι μόνο για την ήττα, αλλά και για τα κρούσματα απειθαρχίας με αποκορύφωμα την άρνηση του Βόσνιου να αποσύρει υβριστική ανάρτηση από τα social media.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχθώ να τις προσβάλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», είπε στους ποδοσφαιριστές.

Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο Βράνιες θα κληθεί σε απολογία, τόσο για το βίντεο με τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, αλλά και τις εικόνες να τραγουδά ημίγυμνος και πιθανώς μεθυσμένος στο πάρτι του, όσο και για το γεγονός ότι «κατέβασε» με πολύ μεγάλη καθυστέρηση την υβριστική απάντησή του στο πανό των «ερυθρόλευκων» οπαδών. 

Οσοι συμμετείχαν στο πάρτι και πρωταγωνιστούν στο βίντεο τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ (Λιβάγια, Κρίστισιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς), ενώ στον Βόσνιο θα υπάρξει μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από εντολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στον Νίκο Κωστένογλου, ο Βράνιες θα μείνει εκτός αγώνων για έναν μήνα, αλλά πρώτα θα πρέπει να απολογηθεί, προκειμένου να επισημοποιηθεί η τιμωρία του.

Η αντίδραση της διοίκησης έρχεται ως απόρροια της ήττας στο Καραϊσκάκη και αν η Ενωση είχε φύγει νικήτρια, ίσως το όλο θέμα να είχε περάσει με λιγότερους κλυδωνισμούς.

Στα αγωνιστικά και ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Μπακάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή