Οξυγόνο μέσω Κυπέλλου για Παναιτωλικό, Λαμία, Αστέρα

Οξυγόνο μέσω Κυπέλλου για Παναιτωλικό, Λαμία, Αστέρα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι! Την ώρα που οι ομάδες-έκπληξη του πρωταθλήματος έπεφταν η μία μετά την άλλη σε… λακκούβες στο Κύπελλο, η διοργάνωση αυτή αποδείχθηκε αποκούμπι για όλες όσες ταλαιπωρούνται στις πιο χαμηλές θέσεις της Σούπερ Λιγκ 1.

Μετά τον ουραγό Πανιώνιο που πήρε μεγάλη ψυχολογική ανάσα με τη νίκη του 3-0 στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται καιρό τώρα με την πλάτη στον τοίχο στο πρωτάθλημα, πήραν σειρά τόσο ο Παναιτωλικός με τη Λαμία που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης που παραμένει χαμηλά ακόμα σε σχέση με τις προσδοκίες του.

Την αρχή έκανε ο Παναιτωλικός. Νίκησε 4-0 στη Ρόδο τον Ιάλυσο (20΄ Σιέστεντ, 52΄ Ντάλσιο, 85΄ Ρομάν, 88΄ Ταχάρ τα γκολ) και ξόρκισε τα φαντάσματα που τον ταλανίζουν εδώ και χρόνια στη διοργάνωση, με απανωτούς πρόωρους αποκλεισμούς. Ανετη νίκη πέτυχε και η Λαμία με 3-0 (15΄ Ρόμανιτς, 45΄ Ντελ Πίνο, 70΄ Σάλιακας) επί του Αιολικού στη Μυτιλήνη, την πρώτη της στην εφετινή περίοδο, όπως και ο Παναιτωλικός.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή, ο Τασουλής σκόραρε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πλατανιά, ενώ την ήττα γνώρισε και άλλη μία κρητική ομάδα, με τα Τρίκαλα να επικρατούν στην έδρα τους με 3-2 (55΄ Ελευθεριάδης, πεν. Πελάεθ 82΄, Τσίπρας, 62΄ αυτ. Τσίπρας, 66΄ Ιατρούδης) επί του Εργοτέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή