Αδιέξοδο στον στίβο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πρόθυρα ρήξης βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι σχέσεις του ΣΕΓΑΣ και των Ελλήνων πρωταθλητών του στίβου. Οι Κώστας Κεντέρης, Κατερίνα Θάνου, Λάμπρος Παπακώστας, Κώστας Γκατσιούδης, Μιρέλα Μανιάνι και Χρήστος Πολυχρονίου επισκέφτηκαν χθες τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή, ζητώντας επαναφορά των πριμ, βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και αύξηση των οδοιπορικών. Η συζήτηση διήρκεσε τρεις ώρες και δεν κατέληξε πουθενά. Για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρξε συζήτηση τόσο μεγάλης διάρκειας χωρίς αποτέλεσμα.

«Ζητήσαμε τρία πράγματα από την ομοσπονδία. Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχουμε πάρει πριμ εξαιτίας της μαύρης τρύπας που είχε η ομοσπονδία. Το κατανοήσαμε και την στηρίξαμε, αλλά τώρα δεν υπάρχει μαύρη τρύπα. Το δεύτερο ήταν η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων γιατί το 2004 πλησιάζει και τέλος η αύξηση των οδοιπορικών. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση από την πλευρά της Ομοσπονδίας να δώσει λύση στα προβλήματά μας, παρότι εμείς είμαστε η σημαία του ελληνικού στίβου. Ευτυχώς όλοι οι αθλητές είμαστε ενωμένοι», δήλωσε ο Λάμπρος Παπακώστας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βγαίνοντας από το γραφείο του αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Ολα δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται σε αδιέξοδο. Ενα αδιέξοδο που, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, μόνο κακό θα κάνει στον ελληνικό αθλητισμό.

Ωστόσο, ουδείς έχει το δικαίωμα να στερεί τη διατύπωση των απόψεων και των στοχασμών από τους Ελληνες πολίτες, ανεξάρτητα αν αυτοί είναι ποδοσφαιριστές ή επαγγελματίες άλλων χώρων. Και είναι πάντα αξιοπερίεργο ότι για το συγκεκριμένο θέμα που έχει ανακύψει και άλλες φορές δεν επεμβαίνει δυναμικά ο ΠΣΑΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή