Δεμένα χέρια ο Κυράστας

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεμένα τα χέρια έχει ο Γιάννης Κυράστας, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο αγωνιστικός… γολγοθάς του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δώσει μέσα σε 25 ημέρες έξι συνεχόμενα «καυτά» ντέρμπι για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δεν δημιουργεί προβλήματα μόνο αναφορικά με τις πάρα πολλές απουσίες διεθνών παικτών, αλλά και στην κατά το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία από τεχνικής πλευράς για τα δύο επόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, με Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ανέσεις της τεχνολογίας δίνουν τη δυνατότητα για πολύ καλή μελέτη των συστημάτων και του έμψυχου υλικού κάθε αντιπάλου, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κάθε προπονητής επιθυμεί να ξέρει κάτι παραπάνω απ’ αυτά που δείχνει ο τηλεοπτικός φακός. Αυτή την άνεση δεν την έχει ο Κυράστας, γιατί με το που έγινε η κλήρωση, τα πρωταθλήματα σταμάτησαν, οπότε ειδικά για την Πόρτο, δεν θα υπάρξει ευκαιρία να παρακολουθήσει ο ίδιος ή ο Αποστολάκης κάποιον αγώνα της.

Ο Κυράστας, λοιπόν, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ιδιαίτερα τον χρόνο που χάνεται λόγω της απουσίας των διεθνών. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει την επιστροφή των παικτών του χωρίς απρόοπτα προβλήματα τραυματισμών και να αρκεστεί στη δουλειά με όσους έμειναν στην Παιανία, δηλαδή παίκτες που δεν θα είναι στις βασικές επιλογές του, αφιερώνοντας παράλληλα κάποιες ώρες μπροστά στο βίντεο. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε αυτά τα δύο πρώτα (άρα και καθοριστικά) παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, να έλθουν εμβόλιμα με μια σειρά από ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν Αρη, Ηρακλή, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

– Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια του αγώνα με την Πόρτο. Εξαντλήθηκαν σχεδόν όλα μέσα σε λίγες ώρες!

«Ελπίζω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα με υποδεχτούν χωρίς αποδοκιμασίες, γιατί μαζί περάσαμε πολύ καλές στιγμές. Δεν φταίω εγώ που έφυγα από την ΑΕΚ και ως επαγγελματίας πήγα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ΑΕΚ δείχνει να είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα το δούμε στο γήπεδο», τόνισε ο Τούρκος φόργουοντ. Ο Παναθηναϊκός απειλεί το αήττητο της ΑΕΚ, αλλά αν η «Ενωση» νικήσει τον συγκάτοικό της, θα αυξήσει τη διαφορά των βαθμών της στους 2 πόντους, ενώ θα γνωρίζει από σήμερα το αποτέλεσμα του διώκτη της, Ολυμπιακού, που υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή