Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει φόβος, αλλά σεβασμός. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν και απέναντι στον Ολυμπιακό βρίσκεται το «αφεντικό» του ομίλου, η Μπάγερν, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν ότι το βράδυ γύρω στις δέκα η μοίρα τους δεν θα τους έχει… εγκαταλείψει στον σταθμό του Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός παίζει πλέον σε κάθε αγώνα τα «ρέστα» του, καθώς η ήττα στο Βελιγράδι τον έχει αφήσει στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό. Κάθε πόντος είναι υπερπολύτιμος, πόσο μάλλον αν αυτός (ή αυτοί) έρθει μέσα στο «Allianz Arena», στο τέταρτο βήμα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε αισιόδοξος χθες στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να πάρει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα γράψει ιστορία.

Αρχικά ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν. «Δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο νέος τεχνικός δεν είχε χρόνο. Θα έχει ίδια φιλοσοφία. Ισως υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, ήμασταν ανταγωνιστικοί και δώσαμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί και τώρα. Οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Οσον αφορά την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε σύστημα 4-3-3, με τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Ποντένσε, Γκερέρο. Θέση διεκδικεί και ο Βαλμπουενά, αν και η συμμετοχή του από την αρχή σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι ενέχει ρίσκο, από τη στιγμή που προέρχεται από τραυματισμό.

Αισιόδοξος από την πλευρά του παρουσιάστηκε και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ. Ο Γερμανός προπονητής υπογράμμισε ότι υπάρχει απόλυτη ανάγκη για την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τη βαριά ήττα από την Αϊντραχτ με 5-1 για το πρωτάθλημα, και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Τέλος, για τον Ολυμπιακό είπε: «Εδειξαν και στο πρώτο ματς πως είναι καλοί αμυντικά. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλό παιχνίδι από τα άκρα. Εχουν 2-3 πολύ καλούς σε ατομικό επίπεδο παίκτες. Το νούμερο 8 (Γκιγέρμε) έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα παιχνίδια».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τότεναμ. Οποια ομάδα από τις δύο φύγει από το «Μαρακανά» του Βελιγραδίου νικήτρια, έχει το πάνω χέρι για τη διεκδίκηση της 2η θέσης του ομίλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή