Στην τελική ευθεία το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ

Στην τελική ευθεία το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους, κόσμος! Μπορεί οι παίκτες και οι προπονητές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να μην αναφωνήσουν την παραπάνω φράση, βλέποντας στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου τον αριθμό των θεατών που θα παρακολουθήσουν το αυριανό ντέρμπι των δύο αθηναϊκών ομάδων να φτάνει σε διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά σίγουρα η ικανοποίησή τους θα είναι έκδηλη, αφού η παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών αλλάζει το σκηνικό και τις συνθήκες κάθε ντέρμπι.

Στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ, η προσέλευση των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων αναμένεται να «αγγίξει» τις 8.000, αφού η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ ο «πάγος» στις σχέσεις της διοίκησης και των οργανωμένων επαφών φαίνεται ότι… λιώνει σταδιακά.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάστηκε να κάνει νέα έκκληση για τη συμπαράσταση των «πράσινων» φιλάθλων, ενώ εξέφρασε την απορία του για την έν γένει στάση τους: «Η ομάδα θέλει να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Στα δυο τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει σε 6 τελικούς. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να τους… συγκινήσουμε και να έρθουν στο γήπεδο; Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουμε γι’ αυτούς κι αν δεν έρχονται να μας δουν, οι παίκτες απογοητεύονται…».

Η εξέλιξη των αναμετρήσεων ΑΕΚ και Παναθηναϊκού των δύο τελευταίων χρόνων και για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, έχουν προσφέρει συναρπαστικές στιγμές, ενώ το πρόσωπο του αυριανού ντέρμπι -χωρίς καμία αμφισβήτηση- θα είναι ο Ιμπραήμ Κουτλουάι που άλλαξε φανέλα και τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, το προηγούμενο καλοκαίρι.

«Ελπίζω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα με υποδεχτούν χωρίς αποδοκιμασίες, γιατί μαζί περάσαμε πολύ καλές στιγμές. Δεν φταίω εγώ που έφυγα από την ΑΕΚ και ως επαγγελματίας πήγα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ΑΕΚ δείχνει να είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα το δούμε στο γήπεδο», τόνισε ο Τούρκος φόργουοντ. Ο Παναθηναϊκός απειλεί το αήττητο της ΑΕΚ, αλλά αν η «Ενωση» νικήσει τον συγκάτοικό της, θα αυξήσει τη διαφορά των βαθμών της στους 2 πόντους, ενώ θα γνωρίζει από σήμερα το αποτέλεσμα του διώκτη της, Ολυμπιακού, που υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: Σήμερα: Δάφνη – Νήαρ Ηστ (20.00, Σ. Σπορτ 2), Ιωνικός Ν.Φ. – Ηρακλής (18.00), ΣΕΦ: Ολυμπιακός – Πανιώνιος (18.00, Σ. Σπορτ 1), Αρης – Μαρούσι (19.00). Αύριο: ΑΕΚ – ΠΑΟ (19.00, Σ. Σπορτ 1), Ηράκλειο – ΠΑΟΚ (17.00), Περιστέρι – ΚΑΟ Δράμας (18.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή