Ο Β. Σάμιος στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού

Ο Β. Σάμιος στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βαγγέλης Σάμιος ήταν ο νικητής στην άτυπη μονομαχία του με τον Γιάννη Βονόρτα και πήρε το χρίσμα για τη θέση του διευθυντή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Και οι δύο βασικοί υποψήφιοι είχαν την απαραίτητη εμπειρία για τη θέση, καθώς είχαν εργαστεί για πολλά χρόνια με επιτυχία στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων», γι’ αυτό και η επιλογή αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Την κούρσα την κέρδισε τελικά ο Σάμιος, κυρίως επειδή ήταν πιο ενεργός τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Βονόρτα.

Είχε την αντίστοιχη θέση στον ΑΠΟΕΛ και, για να έλθει στον Παναθηναϊκό, δέχθηκε να πληρώσει ο ίδιος τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ο Δώνης θα διατηρήσει τον ίδιο κορμό, με στόχο να σπάσει η κακοδαιμονία στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου ο απολογισμός είναι πολύ αρνητικός, με τρεις ήττες, μία ισοπαλία και καμία νίκη.

Με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΟΦΗ όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός, στα άλλα τρία ματς άξιζε σαφώς κάτι καλύτερο βαθμολογικά και δεν το πήρε είτε από συγκυρίες είτε από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή