Κόσμο περιμένει ο Ρεχάγκελ με Κύπρο

Κόσμο περιμένει ο Ρεχάγκελ με Κύπρο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την καλή εικόνα που έδειξε στο α’ ημίχρονο του αγώνα με την Εσθονία (4-2) θέλει να διατηρήσει η εθνική μας ομάδα στο αυριανό με την Κύπρο, στην Καισαριανή, μήπως και αρχίσει να πείθει τους φιλάθλους ότι η αναστροφή του κλίματος είναι μόνιμη και αξίζει τον κόπο να επιστρέψουν κοντά της στο γήπεδο. Το παράπονο του Οτο Ρεχάγκελ και των διεθνών είναι ότι ο κόσμος δεν συγκινήθηκε από την εντυπωσιακή εμφάνιση με την Αγγλία και ελάχιστοι φίλαθλοι βρέθηκαν στη Ν. Φιλαδέλφεια για το παιχνίδι με την Εσθονία. Φιλοδοξία όλων είναι να μην περιοριστεί η αλλαγή νοοτροπίας μόνο στα αποδυτήρια, αλλά να επεκταθεί και στην εξέδρα. Μετά το κυριακάτικο ρεπό, οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις από χθες, με μόνη εξαίρεση τον Βρύζα που έχει αγώνα Κυπέλλου με την Περούτζια και επέστρεψε στην Ιταλία. Η αποστολή της Κύπρου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, με τον προπονητή Τάκη Χαραλάμπους να έχει επιλέξει τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα (Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμή και Χριστοδούλου).

– Για δυο αγωνιστικές πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Δάφνης, ο Στέργιος Κουφός που αντικατέστησε τον Ντιρκ Μπάουερμαν, αφού η νέα ήττα από τη Νήαρ Ηστ, οδήγησε τον Ελληνα τεχνικό στον δρόμο της παραίτησης. Ποιος θα είναι ο τρίτος, κατά σειρά, προπονητής της Δάφνης, σε διάστημα δύο μηνών; Ο Γιώργος Ζευγώλης αντιμετώπισε τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών του Ιωνικού Νικαίας και δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για την ίδια θέση στη Δάφνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή