ΠΑΟ: Επιστροφή Δώνη κόντρα στον Παναιτωλικό

ΠΑΟ: Επιστροφή Δώνη κόντρα στον Παναιτωλικό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκτή έγινε η έφεση του Γιώργου Δώνη και η ποινή του για τα γεγονότα της Τούμπας μειώθηκε σε 15 ημέρες. Την έχει ήδη εκτίσει χάνοντας (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος) μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την Κυριακή στο Αγρίνιο θα είναι στον πάγκο.

Εν τω μεταξύ, ξεχωριστούς δρόμους ακολουθούν και επισήμως ο Παναθηναϊκός με τον Φάνη Τζανδάρη. Η χρυσή τομή βρέθηκε και το συμβόλαιο του 27χρονου μέσου λύθηκε κοινή συναινέσει, με τους «πράσινους» να τον αποχαιρετούν με ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε στις 29 συμμετοχές του και να του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα και οι Οικονόμου, Αρμενάκας, οι συζητήσεις με τους οποίους είναι σε καλό δρόμο. Η περίπτωση του Μουνιέ είναι πολύ πιο σύνθετη. Ο Γάλλος επιθετικός έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα και ζητάει μεγάλη αποζημίωση για να το λύσει.

Αντίθετα, ο 18χρονος Δημήτρης Σερπέζης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα ανήκει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

• Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Κολοβός θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αν προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα στη θέση του τραυματία Ζαχίντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή