Μουρίνιο: «Είχα καιρό να αναλογιστώ πολλά πράγματα»

Μουρίνιο: «Είχα καιρό να αναλογιστώ πολλά πράγματα»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καλή φόρμα, τουλάχιστον όσον αφορά το βασικό προτέρημα της επικοινωνίας, φαίνεται να βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως έδειξε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου χθες ως προπονητής της Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση ενώπιόν του, είπε καλά λόγια για τον προκάτοχό του αλλά δεν προανήγγειλε μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Εχω ένα πλατύ χαμόγελο στις δύο ημέρες αφότου ήρθα στην Τότεναμ» δήλωσε, τονίζοντας ότι έχει μάθει από τα λάθη του που έφεραν την καριέρα του σε τέλμα επί 11 μήνες, μετά το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι δυνατότερος, έχω χαλαρώσει, έχω κίνητρα, είμαι έτοιμος, και πιστεύω ότι οι παίκτες το έχουν νιώσει τούτο τις δύο αυτές μέρες. Είχα μήνες για να σκεφθώ, να αναλύσω, να προετοιμαστώ. Το DNA σου δεν αλλάζει, την ταυτότητά σου δεν τη χάνεις ποτέ, αλλά είχα καιρό να αναλογιστώ πολλά πράγματα» είπε, τονίζοντας ότι οι 11 μήνες αυτοί δεν πήγαν χαμένοι.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε τη συμβολή του προκατόχου του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην άνοδο της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια και είπε ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα το σπίτι του Αργεντινού και πάντα θα υπάρχει μια θέση γι’ αυτόν εκεί (προφανώς όχι στον πάγκο…).

Για τον Μουρίνιο το ρόστερ της Τότεναμ είναι «εκπληκτικό» και δεν θα χρειαστεί ενισχύσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εδειξε μάλιστα την έκταση των φιλοδοξιών του, λέγοντας ότι οι «Σπερς» έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, μόλις ο «Σπέσιαλ Ανθρωπος» οριστικοποίησε την πρόσληψή του από την Τότεναμ, έστειλε γραπτό μήνυμα στο Χάρι Κέιν, λέγοντάς του ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην Ευρώπη και με αυτόν η Τότεναμ θα κατακτήσει τρόπαια.

Στο μεταξύ, ο Νεμάνια Μάτιτς, ο αγαπημένος του Μουρίνιο, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που ανοίγει μια διέξοδος για εκείνον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φρόντισε έτσι σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να επικροτήσει σχόλια φιλάθλων που τον «βλέπουν» να κατηφορίζει προς το βόρειο Λονδίνο σύντομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή